Avoimet työpaikat

Haemme nyt työyhteisöömme uutta

Mekaniikkasuunnittelijaa

 

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työsi keskittyy pneumaattisten ja hydraulisten toimilaitteiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu asiakkaan tarpeiden mukaisten konseptien kehittäminen mukaan lukien työpiirustukset, ohjeet, tuoterakenne sekä tuotteen testaus.

Tulevassa tiimissäsi kanssasi työskentelee neljä suunnittelijaa sekä suunnittelupäällikkö. Lisäksi kommunikoit tiiviisti myös muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työskentelypisteesi on Huittisissa ja lisäksi käytössäsi on hyvät etätyömahdollisuudet.

 

Mitä me etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet aidosti innostunut ja kiinnostunut mekaniikkasuunnittelusta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI esim. konetekniikan puolelta) ja muutaman vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen koneistettavista kappaleista ja kokoonpanoista. Osaaminen pneumatiikasta ja hydrauliikasta on merkittävä etu. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Haemme innostunutta ja yhteistyöhön sitoutunutta henkilöä, joka luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Arvostamme hyvää asennetta ja motivaatiota suunnittelutyöhön, pitkäjänteisyyttä, ideointikykyä sekä uusien asioiden nopeaa omaksumista.

 

Miksi meille?

Työntekijöiden hyvinvointi sekä motivaatio on meillä avainasemassa. Arvostamme kaikessa tekemisessä rohkeutta, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta sekä pyrimme ketterään, joustavaan ja innovatiiviseen työympäristöön. Työyhteisössämme korostuu auttamisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kouluttautumiseen, kehittymiseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi Dacke Industri -konsernia, jonka omistaa säätiöpohjainen Nordstjernan. Omistajamme luovat meille vakaan ja kestävän pohjan kasvaa ja kehittyä pitkäjänteisesti, sekä mahdollistavat itsenäisen ja vapaan päätöksenteon.

Pääset tutustumaan lisää yritykseemme ja omistajaorganisaatioihimme täältä:

www.pimatic.fi   www.dackeindustri.se   www.nordstjernan.se

 

Hakuprosessi

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.11.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin Groupin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Patrik Karintiin, puh. +358504759371 tai sähköpostitse patrik.karinti@biisoni.fi.

Pääset hakemaan paikkaa helpoiten täältä: https://rekry.biisoni.fi/jobs/3330737-mekaniikkasuunnittelija-pimatic-oy