Avoimet työpaikat

Pimatic ja Polarteknik hakevat Huittisiin asiakaspalveluhenkistä, positiivista sekä ruoanlaitosta nauttivaa

 

lounasravintolan yrittäjää

 

Polarteknik ja Pimatic työllistävät yhteensä 130 henkilöä, joista noin 100 työskentelee Huittisten toimipisteellä. Tehtäviisi lounasravintolan yrittäjänä kuuluu kokonaisvastuu yhteisen ruokalan toiminnasta Huittisissa.

Valittavalla henkilöllä tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä. Työ on monipuolinen ja itsenäinen kokonaisuus, jossa vastaat aterioiden valmistuksesta, ruokalistojen suunnittelusta sekä raaka-aineiden hankinnasta. Tehtävässä toimitat aamu- ja iltapäiväkahvit sekä tarjoilut talon sisäisiin tilaisuuksiin. Lounasravintolassa käy myös ulkopuolisia ruokailijoita ja voit kehittää palveluja oman innostuksesi mukaan. Vastaat itse työsi laadusta ja kannattavuudesta.

Ruokala on yritystemme sydän ja vatsa, joka on tärkeässä roolissa työyhteisömme hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta, sekä intohimoa terveellistä ja hyvää ruokaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle tilat sekä kaluston. Katamme myös toiminnan energia-, vesi- ja jätekustannukset. Pääset vaikuttamaan myös tilojen uudistamiseen.

Meille on tärkeää yhdessä menestyvä ja hyvinvoiva henkilöstö. Tule rakentamaan sitä yhdessä meidän kanssamme!

Työt on mahdollista aloittaa 2.1.2023 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Marja Tala-Inkinen puh.050 542 5432 tai marja.tala-inkinen@polarteknik.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen recruitment@polarteknik.fi otsikolla ”Lounasravintola”.

Käymme hakemuksia läpi ja teemme valinnan pikaisesti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Pimatic on vahva 2020-luvun korkeateknologian asiantuntijayritys. Valmistamme ja räätälöimme asiakkaille pneumatiikan, matalapainehydrauliikan ja sähkömekaniikan erikoissovellutuksia. Erikoisosaamisemme alkaa siitä, missä se muilla loppuu.

Polarteknik on sisäovijärjestelmien toimittaja maailman johtaville junavalmistajille. Toimintamme perustuu vahvaan rautatiealan normien ja vaatimusten osaamiseen ja räätälöimme ratkaisumme aina asiakkaan tarpeen mukaisesti, optimoiden ja kestävästi.