Case

Case: Exact Tools

TUOTANTOKONEET

Pneumaattinen ratkaisu, joka mullistaa vedenkäsittelylaitosten putkenkatkaisuprosessin

Exact Tools -putkisahat ovat nostaneet putkenkatkaisun laadun, turvallisuuden ja tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Pimaticin innovaatioon perustuva pneumaattinen putkisaha mullistaa putkenkatkaisun vesilaitoksissa.

 

Exact Tools on lanseerannut yhtenä lippulaivatuotteenaan uuden pneumaattisen putkisahan, PipeCut AIR 360:n, joka on tarkoitettu vedenkäsittelysovelluksiin. Tämä Pimaticin sovelletun pneumatiikan erityisosaamiseen perustuva innovaatio mullistaa valurauta- ja betoniputkien huollon ja korjauksen vedenkäsittelylaitoksissa. Pimaticin ratkaisu mahdollistaa paineilmamoottorin käyttämisen, mikä puolestaan tarjoaa täysin uuden mahdollisuuden katkaista putkia märissä olosuhteissa ja jopa veden alla.

”Kun katkaistaan putkia vedenkäsittelylaitoksissa, työhön liittyy tyypillisesti vanhoja vuotavia putkia ja kuutiometreittäin vettä. Nämä olosuhteet tekevät sähkölaitteiden käyttämisestä liian riskialtista”, toteaa Exact Toolsin toimitusjohtaja Tomas Weckström.

”Pimatic tarjosi meille mahdollisuuden suunnitella ilmakäyttöisen pneumaattisen sahan, jota voidaan käyttää turvallisesti ja helposti myös veden alla. Sahan pneumaattinen ohjausyksikkö suunniteltiin erityisesti meitä ja tätä käyttötarkoitusta varten”, Weckström jatkaa.

”Uusi tuote toimii hyvin, ja tulokset ovat olleet loistavia”, Weckström kehuu. ”Pimaticin ammattilaisten asiantuntemus ja palveluasenne ovat tehneet minuun asiakkaana suuren vaikutuksen. Vaikuttaa siltä, että yritys on tarpeeksi suuri tämän tasoiseen osaamiseen, mutta tarpeeksi pieni ja joustava ottamaan vastaan tällaisen haasteen.”

Exact Tools on maailman edelläkävijä nykyaikaisen putkenkatkaisuteknologian saralla. Viimeisten 15 vuoden ajan yritys on kehittänyt putkenkatkaisutuotteita, jotka ovat tehokkaampia, turvallisempia ja helppokäyttöisempiä kuin perinteiset sahatuotteet. Exact Toolsin tuotteita voidaan käyttää lähes missä tahansa materiaalista tai putken koosta riippumatta, ja tuloksena on aina sileä ja laadukas katkaisupinta.