Yritys

Luomassa uusia mahdollisuuksia

Pitkä kokemus ja vahva osaaminen sovelletun pneumatiikan alalta tekevät Pimaticista innovatiivisen ja ydinosaamiseensa keskittyvän kumppanin asiakaslähtöisten ratkaisujen kehittämiseen. Meillä on näkemystä juuri sinun käyttösovellukseesi ja parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Kehitämme, valmistamme, toimitamme ja huollamme sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan komponentteja, toimilaitteita ja järjestelmiä teollisuuden, ajoneuvo- ja kuljetusalan sekä energia- ja prosessiteollisuuden sekä muiden toimialojen tarpeisiin.  Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme parantamaan heidän tuotteidensa tehokkuutta tarjoamalla innovatiivisia ja suorituskykyisiä ratkaisuja haastavimpiin sovelluksiin asti, unohtamatta vakiotuotteita.

Meidän asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että tarpeesi ymmärretään. Pyrimme myös tarjoamaan asiakkaillemme enemmän lisäarvoa suorituskykyisten, kustannustehokkaiden ja ympäristöystävällisten pneumaattisten ratkaisujen ja palvelujen avulla. Jos tarvittavaa komponenttia ei ole markkinoilla, me kehitämme sen! Tämän mahdollistavat oma tuotekehitys, oma valmistuskapasiteetti yhdistettynä vahvaan insinööriosaamiseen. Tätä voidaan sanoa uusien mahdollisuuksien luomiseksi.