Yritys

Luomassa uusia mahdollisuuksia

Pitkä kokemus ja vahva osaaminen sovelletun pneumatiikan alalta tekevät Pimaticista innovatiivisen ja ydinosaamiseensa keskittyvän kumppanin. Me kehitämme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeeseesi.

Asiakkaanamme voit aina luottaa, että tarpeesi ymmärretään. Tarjoamme sinulle lisäarvoa suorituskykyisten ja kustannustehokkaiden pneumaattisten ratkaisujen ja palvelujen avulla. Jos tarvittavaa komponenttia ei ole valmiiksi saatavilla, me kehitämme sen – tätä kutsumme uusien mahdollisuuksien luomiseksi.

Toimintamme perustuu omissa tiloissamme tapahtuvaan, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja tuotantoon. Suomessa sijaitsevista toimipisteistämme käsin kehitämme, valmistamme, toimitamme ja huollamme sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan komponentteja, toimilaitteita ja järjestelmiä muun muassa teollisuuden, ajoneuvo- ja kuljetusalan sekä energia- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme parantamaan tuotteidensa tehokkuutta tarjoamalla innovatiivisia ja suorituskykyisiä ratkaisuja niin monikäyttöisten vakiotuotteidemme kuin kaikkein haastavimpienkin sovellusten avulla.