Ura

Ura Pimaticilla

Tärkein tekijä Pimaticin korkean laadun takana ovat ihmiset. Uskomme, että parhaat ratkaisut saadaan aikaan yhdistämällä osaava henkilöstö ja korkea teknologia. Tällä voittavalla yhdistelmällä avaamme asiakkaille uusi mahdollisuuksia innovatiivisten pneumaattisten ratkaisujen avulla.
On kaikkien yhteinen etu, että henkilöstömme on työssään motivoitunutta ja innostuvaa ja että jaksamme hyvin työssämme. Siksi tuemme hyvinvointia, itsensä kehittämistä sekä sopivaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa monin eri keinoin.

 

Vakaa työnantaja, kokenut tiimi

Pimaticilla työskentelet sovelletun pneumatiikan taitavimpien asiantuntijoiden kanssa luovassa ja inspiroivassa ympäristössä. Meillä olet osa vakaata, kansainvälistä yhtiötä, joka arvostaa vahvaa erikoisosaamista ja tuoteomistajuutta. Panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja kouluttautumiseen niin itsenäisesti kuin yhdessäkin. Meillä kaikki keskustelevat toistensa kanssa ja yhdistävät voimansa yhteisten tavoitteiden hyväksi.

 

Hyvinvointia ja tasapainoista elämää

Olemme työnantajana sitoutuneet huolehtimaan hyvinvoinnistasi, motivaatiostasi sekä sinulle sopivasta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Meillä saat myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Mukavan ja kannustavan työporukan lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, itsestä huolehtimiseen ja virkistäytymiseen.