Ratkaisut

Ratkaisut syntyvät kokemuksesta ja yhteistyöstä

Vuosien mittaan kertynyt kokemuksemme eri toimialoista yhdistettynä asiakkaan ymmärrykseen omasta liiketoiminnastaan mahdollistaa laadukkaiden ja luotettavien pneumatiikkaratkaisujen kehittämisen.

Pneumatiikka tarjoaa erinomaisia ratkaisuvaihtoehtoja useiden toimialojen tarpeisiin. Pneumatiikassa käytetty ilma on puhdasta ja sitä on aina saatavilla. Käyttäjäystävälliset pneumaattiset tuotteet tarjoavat turvallisen energiaratkaisun moniin kohteisiin.

Sähköisen tai hydraulisen ratkaisun rajoitteet voidaan usein ohittaa oikein toteutetulla pneumaattisella ratkaisulla. Joskus optimaalinen ratkaisu saattaa vaatia useiden teknologioiden yhdistämistä – meiltä löytyy niin osaamista kuin työkalujakin myös tälläisen ratkaisun toteuttamiseen.

Toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Tunnemme eri toimialojen haasteet, kehitämme niihin asiakaskohtaisesti parhaan ratkaisun ja siirrämme tiedon saumattomasti tuotekehityksestä tuotantoon.

Innovatiivinen, asiakashaasteisiin pureutuva tuotekehitys on osaamisemme ydin. Asiantuntijoina meitä innostaa halu kehittää optimaalinen ratkaisu ainutlaatuiseenkin ongelmaan ja tällä tavoin auttaa asiakkaitamme onnistumaan.

Tutustu osaamiseemme eri toimialoilla ja lue asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä Pimaticin kanssa.