Pneumatiikkasovellutuksia ja maailmanparannusta – avainasiakaspäällikkö Mikko Ruostejoki viihtyy Pimaticin rennossa ilmapiirissä

Pimaticin avainasiakaspäällikkö Mikko Ruostejoki, 32, pitää työnsä parhaina puolina mukavaa työporukkaa ja vaihtelevia asiakasprojekteja.

Luotettavia kilometrejä Pimaticin siivittämänä

AM Automäkinen luottaa innovatiivisessa perävaunurakentamisessa Pimaticin pneumatiikkakomponentteihin sekä Pimaticin vankkaan ratkaisukeskeisyyteen.

Toimituskyky korkealla ja kapasiteettia lisätilauksille kevään aikana

Pimaticin Huittisten tehtaalla ollaan täydessä työn touhussa. Materiaalia riittää ja tehtaalla toteutetaan jatkuvasti asiakastilauksia. Kapasiteettia ja toimituskykyä riittää myös uusille tilauksille.

Pimatic Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Virtanen

Sovelletun pneumatiikan valmistaja Pimatic Oy on nimittänyt yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi Mika Virtasen. Virtanen aloittaa yrityksen johdossa 1.2.2020 samalla kun edellinen toimitusjohtaja Tomi Ojala keskittyy johtamaan sisaryritys Polarteknik Oy:tä.

Polarteknik Oy:n pneumatiikkaliiketoiminnan osittaisjakautuminen – Pimatic Oy aloittaa 1.1.2019

Polarteknik Oy eriyttää osittaisjakautumisella pneumatiikkaliiketoimintansa omaksi yhtiökseen. Pneumatiikkaan keskittyvä yhtiö aloittaa toimintansa 1.1.2019 nimellä Pimatic Oy. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille entistä tehokkaampia ja lisäarvoa tuottavia pneumatiikkaratkaisuja ja palveluita.

Case: Valmet

Valmetin paperikoneiden on tarkoitus tuottaa tehokkaasti laadukasta jälkeä niin sellu-, paperi-, kartonki- kuin pehmopaperitehtaissakin eri puolilla maailmaa. Rainan sujuva ajettavuus varmistetaan erilaisilla tehokkailla kudoksenohjausratkaisuilla, joista yksi on Pimaticin pneumaattinen ohjaussylinteri.

Case: VAK

Raskas kuorma-autokalusto liikkuu sään vaihteluille alttiina kesät talvet, ja sen mukana kulkee Pimaticin pneumatiikkaratkaisu uuden VAK LK26 koukkulaitteen ohjausjärjestelmässä. Kaikki VAK-tuotteet ovat viimeisteltyjä työvälineitä ammattikäyttöön. Suomen ja Ruotsin maanteillä VAK-perävaunut ovat jo käsite.

Case: Pensi Rescue

Pensi on suomalainen potilaskuljetusten haasteisiin erikoistunut yritys. Teknisen erikoisratkaisunsa avulla Pensi voi taata turvallisen ja ergonomisen potilassiirron myös portaissa.

Case: Exact Tools

Exact Tools -putkisahat ovat nostaneet putkenkatkaisun laadun, turvallisuuden ja tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Pimaticin innovaatioon perustuva pneumaattinen putkisaha mullistaa putkenkatkaisun vesilaitoksissa.

Case: Gardner Denver

Gardner Denver on monissa teollisuussovelluksissa käytettävien kompressorien, pumppujen ja puhaltimien globaali valmistaja. Pimatic-tuotteita käytetään imu-, tuotto- ja ohjausventtiileinä useissa Gardner Denverin ruuvikompressorimalleissa.