Pneumatic Opportunity

Pimatic tuottaa asiakkailleen uusia mahdollisuuksia sovelletun pneumatiikan keinoin. Tarjoamme pneumaattisia ja matalapainehydrauliikkaa hyödyntäviä järjestelmiä ja komponentteja useisiin erilaisiin käyttösovelluksiin eri toimialoille. Olipa kyseessä sitten teollisuus, ajoneuvo- ja kuljetusala, energia- ja prosessiteollisuus, panostamme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärtämiseen, keskittyen ja innovatiivisesti.

Teollisuus

Meillä on pitkä kokemus ja vahvaa osaamista pneumaattisten ratkaisujen kehittämisessä useisiin erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Siksi meidän ei koskaan tarvitse tinkiä yrityksesi tarpeesta tai oman tuotteemme laadusta. Asiantuntijamme kuuntelevat sinua ja varmistavat, että saat aina juuri sen, mitä tarvitset koneesi tai prosessilaitteidesi tehokkuuden parantamiseen.

Ajoneuvo- ja kuljetusala

Koska ymmärrämme raskaan kaluston, kuorma-autojen ja muiden kulkuneuvojen alati muuttuvia käyttö- ja kenttäolosuhteita, voimme tarjota kuhunkin käyttötarkoitukseen räätälöityjä ratkaisuja vakiotuotteiden sijaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme hyvin esimerkiksi raidekalustoa koskevat vaatimukset.

Energia- ja prosessiteollisuus

Koska olemme tehneet pitkään yhteistyötä energia- ja prosessiteollisuudessa toimivien asiakkaiden kanssa, ymmärrämme näiden alojen tavoitteet ja erityisvaatimukset. Vankan kokemuksemme ansiosta voimme tarjota pneumaattisia ratkaisuja myös käyttösovelluksiin, joissa ei voida käyttää öljyä tai sähköä.

Muut alat

Meiltä löytyy niin osaamista kuin intoakin etsiä uusia ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Saumaton yhteistyö asiakkaan tiimin kanssa johtaa aina parhaaseen lopputulokseen. Tiedonvälitys on meillä sujuvaa, sillä tuotekehitys ja tuotteiden valmistus tapahtuvat saman katon alla. Asiakkaanamme voit hyötyä ratkaisujen tarjoamista uusista mahdollisuuksista.

Focus on Pneumatic Solutions

Lue lisää

Ajankohtaista

20
tammi

Pimatic Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Virtanen

Sovelletun pneumatiikan valmistaja Pimatic Oy on nimittänyt yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi Mika Virtasen. Virtanen aloittaa yrityksen johdossa 1.2.2020 samalla kun edellinen toimitusjohtaja Tomi Ojala keskittyy johtamaan sisaryritys Polarteknik Oy:tä.

Lue lisää

03
tammi

Polarteknik Oy:n pneumatiikkaliiketoiminnan osittaisjakautuminen – Pimatic Oy aloittaa 1.1.2019

Polarteknik Oy eriyttää osittaisjakautumisella pneumatiikkaliiketoimintansa omaksi yhtiökseen. Pneumatiikkaan keskittyvä yhtiö aloittaa toimintansa 1.1.2019 nimellä Pimatic Oy. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille entistä tehokkaampia ja lisäarvoa tuottavia pneumatiikkaratkaisuja ja palveluita.

Lue lisää