Case

Case: Gardner Denver

TEOLLISUUSKOMPRESSORIT

Maailmanluokan kompressorit luottavat Pimaticin teknologiaan

Gardner Denver on monissa teollisuussovelluksissa käytettävien kompressorien, pumppujen ja puhaltimien globaali valmistaja. Pimatic-tuotteita käytetään imu-, tuotto- ja ohjausventtiileinä useissa Gardner Denverin ruuvikompressorimalleissa.

Gardner Denver on erikoistunut pitkälle kehitettyihin paineilma- ja alipaineratkaisuihin, joita käytetään monilla teollisuuden aloilla.  Paitsi imu- ja tuottoventtiileihin, maailmanlaajuinen ruuvikompressorivalmistaja luottaa Pimaticin osaamiseen erityisesti Tamrotor CT- ja CTN-sarjoissa    käytettäyissä ohjausventtiileissä.

Ohjausventtiili on tärkeä osa kompressorin toimintaa, sanoo Harri Väänänen, ylläpidon suunnittelupäällikkö Gardner Denverillä. Tyypillisesti ne on mitoitettu juuri meidän tuotteisiimme sopivaksi ja suunniteltu optimoimaan meidän tuotteidemme toimintaa, hän painottaa.

Pimatic sovellusosaajana tarjoaa pneumaattisia ratkaisumahdollisuuksia varmistaen tuotteidemme korkean laadun ja varmatoimisuuden. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä Pimaticin komponentteja sisältävien kompressoriemme huippulaatuun ja pitkää käyttöikään.

Meidän yhteistyöllämme Pimaticin kanssa on vuosikymmeniä pitkä historia ja olemme vakuuttuneita sekä heidän laadustaan että toimitusvarmuudestaan, kehuu Väänänen.