Case

Case: Pensi Rescue

PELASTUS

Ergonominen Pensi-ratkaisu mahdollistui Pimaticin avulla

Pensi on suomalainen potilaskuljetusten haasteisiin erikoistunut yritys. Teknisen erikoisratkaisunsa avulla Pensi voi taata turvallisen ja ergonomisen potilassiirron myös portaissa.

 

Pensi on tuonut turvallisuuden ja ergonomian potilaan koko siirtoketjuun. Kanto- ja siirtotuolit on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä vaativissa olosuhteissa. Tuotteen mahdollistaja on Pimaticin suunnittelema uniikki sylinteriratkaisu, joka on kehitetty ainoastaan Pensille.

– Tällaista ratkaisua emme olisi saaneet mistään muualta, sanoo Pensin johtaja Niko Vuorenoja. Pimatic-ratkaisun etuja ovat sen keveys, toimintavarmuus, ketterä mekaniikka ja pitkäikäisyys. Se ei tarvitse huoltoa tai varaosia. Tuote on juuri meidän tarpeeseemme optimaalinen ratkaisu, joka mahdollistaa ergonomisimmat porraspotilaskuljetukset.

– Tuloksena potilaskuljetuksen ammattilaiset voivat tehdä työnsä turvallisesti ja hallitusti, vaikka kyseessä olisi painava potilas, joka siirretään kerrostalon ylimmästä kerroksesta portaita pitkin ambulanssiin, Vuorenmaa kertoo lopuksi.