Pimatic Oy hankkinut 100 % Sovellusmestarit Oy:n osakkeista

Dacke Industri AB:n tytäryhtiö Pimatic on 30. joulukuuta saattanut päätökseen Sovellusmestarit Oy:n 100 %:n osakekannan hankinnan. Yrityskaupan tarkoituksena on tulla entistäkin vahvemmiksi pneumatiikan erikoisosaajiksi yhdessä. Kauppa tukee Pimaticin jo alkanutta vahvaa kasvustrategiaa. Tarkoitus on jatkaa Sovellusmestarien aloittamaa matkaa ja kasvattaa molempien liiketoimintaa edelleen yhdessä.

 

 

Vuonna 2008 Mikko Rantanen perusti Sovellusmestarit Oy:n työskenneltyään lähes 20 vuotta eri tehtävissä pneumatiikan ja instrumentoinnin parissa. Sovellusmestarit on yritys, joka on erikoistunut paineilmateknologiaan, instrumentointitekniikkaan ja virtaustekniikkaan.

 

Öljy-, kaasu-, prosessi- ja meriteollisuudelle tuotteita valmistavista yrityksistä Sovellusmestarit Oy on saavuttanut ja vakiinnuttanut vahvan aseman instrumentointiratkaisujen suunnittelijana, komponenttitoimittajana ja sopimusvalmistajana.

 

”Sovellusmestarit laajentaa Pimatic -tarjontaa ja tuo lisää vahvaa osaamista yritykseen. Mielestäni täydennämme toisiamme erittäin hyvin. Teknologian tuntemus ja asiakassuhteiden vahvuudet ovat molempien vahvuuksia. Olen myös todella iloinen, että omistaja pysyy kanssamme ja tuemme asiakasta jatkossakin samalla tavalla tai jopa paremmin kuin ennen”, sanoo Mika Virtanen, toimitusjohtaja Pimatic.

 

”Olen tyytyväinen, että Sovellusmestarit löysi Pimaticista uuden omistajan. Heidän osaamisensa ja asiakaskontaktinsa tuovat Sovellusmestarille jatkuvuutta ja hyvän tulevaisuuden. Tämä järjestely antaa hyvän ja vahvasti mielenkiintoisen tulevaisuuden asiakkaille, tavarantoimittajille ja työntekijöille. Olen myös erittäin innoissani voidessani jatkaa työntekijänä sen jälkeen, kun olen johtanut yritystä 13 vuotta.” Sovellusmestarien toimitusjohtaja Mikko Rantanen sanoo.

 

Lisätietoa varten ota yhteyttä:

Mika Virtanen
CEO Pimatic
mika.virtanen@pimatic.fi
Contact: +358 40 832 7583
Mikko Rantanen
CEO Sovellusmestarit
mikko.rantanen@sovellusmestarit.fi
Contact: +358 40 061 0764

 

Lataa pdf-tiedosto tästä