Pimatic Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Virtanen

 

Sovelletun pneumatiikan valmistaja Pimatic Oy on nimittänyt yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi Mika Virtasen. Virtanen aloittaa yrityksen johdossa 1.2.2020 samalla kun edellinen toimitusjohtaja Tomi Ojala keskittyy johtamaan sisaryritys Polarteknik Oy:tä.

Ennen Pimaticia, Mika Virtanen työskenteli Robit Oyj:ssä konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2017 vuoteen 2019 saakka. Virtanen on aiemmin toiminut Cargotec-konsernissa erilaisissa ylimmän johdon tehtävissä 15 vuoden ajan.

Virtasella on kattavaa kansainvälistä liiketoiminnan johtamisen kokemusta myynnistä ja markkinoinnista, toimitusketjun kehittämisestä ja vaativien muutosprojektien läpiviennistä. Hän on koulutukseltaan teollisuustalouden diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä yliopistosta.

– Odotan innolla, että pääsen kehittämään Pimaticistä Euroopan johtavaa sovelletun pneumatiikan ratkaisutoimittajaa, sanoo tuoreeltaan toimitusjohtajaksi nimitetty Mika Virtanen.

Pimatic Oy:n edellinen toimitusjohtaja Tomi Ojala jatkaa Pimatic Oy:n sisaryritys Polarteknik Oy:n toimitusjohtajana.

– Toivotamme Mikan tervetulleeksi Pimaticille ja osaksi Dacke Industri -konsernia. Sisaryritysten toiminnan eriyttäminen ja vahvan johdon mahdollistaminen molemmissa yrityksissä takaa sekä liiketoiminnan fokuksen että kasvun, kommentoi Lars Fredin, Dacke Industri -konsernin toimitusjohtaja sekä Pimatic Oy:n ja Polarteknik Oy:n hallitusten puheenjohtaja.

Huittisissa toimiva Pimatic Oy kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan komponentteja, toimilaitteita ja järjestelmiä eri toimialoille. Pimatic Oy ja Polarteknik Oy kuuluvat molemmat Dacke Industri -konserniin.

 

Lisätietoja

Lars Fredin

Hallituksen puheenjohtaja, Pimatic Oy ja Polarteknik Oy

Dacke Industri -konsernin toimitusjohtaja

 

Puhelin: +46 76 770 7100 (haastattelut ruotsiksi tai englanniksi)
lars.fredin@dackeindustri.se