Toimituskyky korkealla ja kapasiteettia lisätilauksille kevään aikana

Pimaticin Huittisten tehtaalla ollaan täydessä työn touhussa. Materiaalia riittää ja tehtaalla toteutetaan jatkuvasti asiakastilauksia. Kapasiteettia ja toimituskykyä riittää myös uusille tilauksille.

Huittisissa toimiva Pimatic Oy kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan komponentteja, toimilaitteita ja järjestelmiä eri toimialoille. Maailmalla riehuvasta koronaepidemiasta huolimatta Pimaticin tuotanto pyörii täydellä teholla ja asiakastilausten toimitusvarmuus on lähes 100 %.

Tehokkaan tuotannon mahdollistaa runsaat materiaalivarastot, optimoidut prosessit sekä osaava henkilökunta. Materiaalien saatavuus on varmistettu hyvissä ajoin toimittajaverkoston kautta.

– Meillä on erinomainen valmius ottaa vastaan uusia tilauksia ja toimittaa niitä nopealla syklillä, sanoo Mika Virtanen, Pimaticin toimitusjohtaja.

Toimistolla ja tehtaalla pyritään varmistamaan työntekijöiden terveys noudattamalla tarkoin THL:n ohjeistuksia koronalta suojautumisesta.

– Ihmisten terveys on pääasia. Teemme päivittäin paljon töitä sen eteen, että työympäristömme pysyy turvallisena nyt ja tulevaisuudessa, Mika Virtanen jatkaa.