Avoimet työpaikat

Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta

Teknisen myynnin maestroa

 

Etsimme nyt teknisen ratkaisumyynnin osaajaa! Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä uusien että olemassa olevien asiakkaidemme kanssa. Konsultoit ja ohjaat päätöksentekijöitä tiedostaen, että onnistuminen työssä vaatii päivittäistä aktiivista roolia sekä itsenäistä vastuun kantamista. Teet ratkaisujamme tunnetuksi ja kerrot mielelläsi alan uusista innovaatioista hyödyntäen vahvaa teknistä taustatukeamme.

 

Tehtävässä luot, ylläpidät ja kehität asiakkuuksia, tavoitteenasi vahvat ja pitkäkestoiset kumppanuudet. Sinulla on kyky verkostoitua ja kokemus on opettanut sinua kommunikoimaan sujuvasti asiakkaiden ja päättäjien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi. Olet pitkäjänteinen, rauhallinen, asiantunteva ja vuorovaikutustaitosi ovat korkealla tasolla. Pidät, mitä lupaat ja ymmärrät sujuvan yhteistyön ylläpitämisen merkityksen pitkien asiakasprojektien onnistumisen edellytyksenä.

 

Koulutustaustasi on tekninen. Arvostamme aiempaa kokemusta pneumatiikan tai hydrauliikan alueen tuotteiden parista. Sinulla on halu oppia uutta, innostut onnistumisista ja koet tarjoamamme ratkaisut kiinnostavina.

 

Tarjoamme sinulle vankan pohjan myyntityölle laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat meiltä tarvitsemasi työkalut ja täyden tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä tarvittavan perehdytyksen – meille on tärkeintä oikea asenne tekemistä kohtaan. Tehtävässä pääset aidosti kehittämään, vaikuttamaan ja haastamaan itseäsi. Pääset ottamaan monipuolista ja motivoivaa vastuuta myynnin itsenäisessä roolissa.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Oy, seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Jätä meille CV:si palkkatoiveineen ja motivaatiokirjeineen  osoitteessa eezypersonnel.fi