Ura

Uratarinat

Keitä Pimaticilla on töissä? Millaista jokapäiväinen työnteko yrityksessämme on? Mitä käytännössä teemme, miten ja miksi? Mikä työssämme on olennaisen tärkeää?

Tämän sivun uratarinat vastaavat muun muassa näihin kysymyksiin. Esittelemme tarinoissa henkilöstöämme osaaja osaajalta ja tarjoamme mahdollisuuden kurkistaa arkeemme. Tarinoita lukemalla voit tutustua meihin paremmin ja ymmärtää, mitä ratkaisujemme taustalla tapahtuu ja miksi panostamme nimenomaan korkean teknologian ja inhimillisen erikoisosaamisen yhdistelmään.

Jos olet itse parhaillaan etsimässä uutta työpaikkaa, voit kenties myös selvittää, voisimmeko juuri me olla sinun seuraava työnantajasi.

Mukavia lukuhetkiä!

 

 

Mekaniikkasuunnittelija Saku Siivonen arvostaa Pimaticilla mielekkäitä työtehtäviä ja kokenutta työyhteisöä

Sara Mäkelä löysi unelmiensa työn koneistajana Pimaticilla

Pelisilmää ja luovuutta – Tiina Mäki-Tasku viihtyy nopeatempoisessa asiakaspalvelutyössä

Tiina Mäki-Tasku on työskennellyt Pimaticin asiakaspalvelussa neljä vuotta, 1.4.2022 lähtien hän on toiminut myös esihenkilötehtävissä.

Pneumatiikkasovellutuksia ja maailmanparannusta – avainasiakaspäällikkö Mikko Ruostejoki viihtyy Pimaticin rennossa ilmapiirissä

Pimaticin avainasiakaspäällikkö Mikko Ruostejoki, 32, pitää työnsä parhaina puolina mukavaa työporukkaa ja vaihtelevia asiakasprojekteja.