Ura

Avoimet työpaikat

Olet löytänyt avointen työpaikkojemme äärelle – hienoa! Olemme keränneet työpaikkailmoituksiin keskeisiä asioita työtehtävästä ja hakijalta toivomistamme ominaisuuksista. Jos jokin jää mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Tekninen myyjä

Etsimme asiakaspalvelusta innostuvaa sekä sujuvasti pneumatiikkaa puhuvaa teknistä myyjää asiakaspalvelutiimiin vahvistukseksi. Tarjolla on vakituinen työsuhde, erittäin joustavat työjärjestelyt, laaja tehtäväkenttä sekä viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Henkilöstöpäällikkö

Etsimme modernin henkilöstöhallinnon tekijää, jolle yrityskulttuurin kehittäminen ja työntekijäymmärrys ovat lähellä sydäntä. Tarjolla on vakituinen työsuhde, erittäin joustavat työjärjestelyt, laaja tehtäväkenttä sekä viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Kesätyöntekijä

Kesätyöhaku on alkanut! Haemme reippaita ja vastuullisia kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä, hyvä perehdytys ja viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Talouspäällikkö

Etsimme vahvasti liiketoimintaan ja strategiaan suuntautunutta, rohkeasti johtoa haastavaa, talouden tunnusluvuista ja analytiikasta sekä niiden kehittämisestä innostuvaa talouspäällikköä. Tarjolla vakituinen työ, monipuolinen ja laaja tehtäväkenttä ja viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Kokoonpanija

Etsimme käteviä kokoonpanijoita vahvistamaan tuotantotiimiämme. Tarjolla on vakituinen työsuhde vakaalla työnantajalla, nykyaikaiset korkean teknologian työvälineet sekä viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Koneenkäyttäjä

Etsimme näppäriä koneenkäyttäjiä vahvistamaan tuotantotiimiämme. Tarjolla on vakituinen työsuhde vakaalla työnantajalla, nykyaikaiset korkean teknologian työvälineet sekä viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Koneistaja

Etsimme nokkelia koneistajia vahvistamaan tuotantotiimiämme. Tarjolla on vakituinen työsuhde vakaalla työnantajalla, nykyaikaiset korkean teknologian työvälineet sekä viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Materiaalivaraston hoitaja

Etsimme skarppia materiaalivaraston hoitajaa huolehtimaan kasvavan tuotantomme tarpeista. Tarjolla on vakituinen työsuhde vakaalla työnantajalla, vahva tuki kannustavalta tiimiltä sekä viimeisen päälle mukava työporukka.

Lue lisää

 

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen recruitment@pimatic.fi – meillä räätälöidään uusia työtehtäviä myös hakijan omaan profiiliin sopivaksi.

Järjestämme lisäksi esittelytilaisuuksia ja etävierailuja pneumatiikan alan oppilaitoksille sekä työllistämme aika ajoin harjoittelijoita ja tukityöllistettäviä.

Ota rohkeasti yhteyttä!